MODO Hockey - Brynäs

Gårdagens match mot gävleborna blev riktigt tuff till en början. 3 mål för motståndarlaget på 10 minuter i Fjällräven Center. Efter det tredje målet plockade Modotränaren Challe Berglund ut målvakten Toumas Tarkki och tog in extramålvakten Nicklas Dahlberg. Dahlberg skötte sig bra och höll nollan i full matchtid.
I mittperioden kom Modo igen och Mattias Timander kunde tidigt göra 1-3 med fint framspel av Robert Rosén.
Sedan gjorde Byron Ritchie 2-3 med assist från Jens Westin med cirka 5 minuter kvar av andra perioden.
I första halvan av tredje hade Modo mycket energi men i slutet gick det lite trögare, men det blev ändå en kvittering av Charlie Cook, hans första elitseriemål, då det endast återstod 2 minuter och 31 sekunder av matchen! Det var starkt av Modo att kunna vända 3-0 och dom kämpade riktigt bra.
I förlängningen hände ingenting, straffar blev avgörande.
Morten Madsen avgjorde matchen på den 18:e straffen för kvällen!

En härlig match från läktaren, då Modo fick belöning för att de slitit så bra och vänt matchen till slut.

alla bilder, foto: håkan nordström