Dag 3 – Det här åt jag idag

var inte i skolan och sov alldeles för länge, till typ kvart i 2 utan att vakna innan, sjukt jag vet! men behövdes verkligen! sen åt jag inget på hela dagen, tills jag åt tacos till middag, min favoritmat som vi äter varje fredag. sjukt gott alltså, heheh :)

glad tjej / länkbyte

Som rubriken säger så är jag ganska glad just nu, modo vann med 4-1. nu ligger modo 6a, ba att njuta innan dom åker ner igen ;)
imorn på skolan ska vi se nån teater eller va de va på nolaskolan, bli chill de, men ett litet - för att vi har lektioner innan :(
gör ett länkbyte med Andreas, kolla in hans blogg Karlssonandreas.devote.se bara för att han är bäst ;)
har inte så mkt mer och säga, ska göra so läxan o sen sova!
evve och johanna och deras bästavännerrr, dom där gubbarna som dansar(elr va man säg) på matcherna haha :)

redo för match!

nu drar vi snart till fc och äter, sen en sväng på stan, sen tillbaka till fc och ser modo-hv!


trött

sjukt trött, ska faktiskt ta och gå o lägga mig snart, ska bara fixa header till Ante. borde plugga, men skiter faktiskt i det! har provet först på fredag så de är lugnt, säg vi..
imorgon så kommer Evelina till mig när hon slutat, sen på kvällen drar vi till arenan och äter sen kollar på matchen. kommer bli kul, saknat Evelina sjukt mkt!
sen på skolan imorgon ska polisen & räddningstjänsten och även fältgruppen komma till våran klass och prata, kommer ta hela dagen, så inga lektioner alltså. skönt, fett chill dag! :)
god natt!
söt Ida, som jag ska vara med i helgen 

på skolan

Hej, sitter på skolan nu, har precis haft no och ska ha matte. igår på min ridlektion hade jag Rajman, det gick ganska bra, vi hade cavaletti. Tyckte först han kändes stel och jag trodde att det skulle vara svårt att komma åt honom med skänklarna, men det gick rätt bra ändå! han är ju väldigt stor, med långa ben och snabb, så det var lite omväxling för mig. riktig rolig ridlektion, vi hoppade lite små hinder och körde slalom & hoppa. tycker det gick bättre i vänster varv än i höger. Innan ridningen var det konfa, gick först hem med Sandra från skolan, hon orkade inte gå på konfan, sen gick jag hem en snabbis sen tog jag sparken till konfan. när jag kommit hem från ridskolan såg jag Modos match mot lhc på tvn, gick skit, dom förlora med hela 2-7, lite pinsamt faktiskt, men de får ta nya tag mot Hv imorgon, ska gå på den matchen med evelina förresten. idag efter skolan ska jag äntligen vara med saknade Malin, va as längesen! vet inte vad vi ska hitta på, blir kanske stan.

paranormal activity

När jag kom hem från farmor så kollade jag på matchen, sen kom sofia efter en stund, modo vann med 6-3 :)
sen kom Ida och vi tog sparken till konsum och köpte godis & så sen for vi hem till mig igen och kollade på paranormal activity 2 , konstig film haha. sen dampa vi omkring sen for Ida hem & jag o Sofia ba chilla, senså när hon skulle hem så kom hennes pappa & han var jättesnäll och skjutsade mig till Charlie & Eva där mamma o pappa var, sen tog vi en promenad hem, skönt de då man tjockat som ba den!
och nuså ligger jag i sängen och undrar vad jag gör vaken, har en känsla av att jag kmr sova bort hela dagen! fast ska försöka att kliva upp i rättså bra tid och hålla mig vaken så är jag trött på kvällen :)
förresten måste jag verkligen fixa en ny header, den jag har nu är hemsk haha.
nu ska jag kolla runt lite och sen sova, hejdå♥

Dag 2 – Min familj

Min familj består av jag, min mamma, pappa, lillebror och om man ska ta med husdjur har vi en ökenråtta som heter Vanessa. vi är en allmänt störd familj, haha nemen. vi är väl som alla andra familjer, jag & min lillebror spelar i fotboll på somrarna i Modo och på vintern rider jag & han spelar hockey. Alla i familjen tycker om sport och vi är rätt hockeytokiga, iaf jag, pappa & Rikard(lillebror) och jag & pappa går alltid på hockey.
Vi bor i Örnsköldsvik och har bott i hörnett, domsjö sen jag var 2 månader, min lillebror har bott här hela sitt liv.
min pappa har ett eget företag och jobbar med transshipping & mamma jobbar på swedbank, om det är intressant..
måste säga att min familj är bäst, mina föräldrar är sjukt snälla, är rätt så bortskämd!
min kära lillebror Rikard.
papi.
mamma.
Jag & lillebror på Gotland i maj 2011. mobba inte hur jag står, vet inte vad jag gjorde haha.
jag & Rikard i Thailand 2009
jag & mamma på Gröna Lund i somras.
jag och Rikard när vi var små!

@ farmors place

Skrev ett inlägg men då stängdes mobilen av medan jag skrev så allt försvann, trevligt det!
Aja, sitter just nu hos farmor och har fikat o så, och tjockat, tjockar alltid hos henne haha :$
sedan ska jag vara med Sofia om hon kunde eller hitta på något med Ida. ska iaf se modos match mot aik borta när jag kommer hem, sen får jag se vad som händer!
vet att jag uppdaterar bloggen dåligt, ska bli bättre, inte för att jag tror att nån läser haha men iaf. hörs sen!

Dag 1 - Om mig själv

jag heter Amanda som ni kanske vet och bor i Örnsköldsvik, norrland, i hörnett i området domsjö. går på geneskolan i profil idrott & ledarskap. jag spelar fotboll i Modo och rider på Öor.
på fritiden är jag med kompisar, tränar & går på modos hemmamatcher.
japp, det var lite kortfattat om mig!

mäktigt

http://www.elitserienplay.se/#/video.1364246123001

RSS 2.0